『中原電器開倉Show』KOHJINSHA UMPC $1880 有交易

聖誕節將至,是否正在煩惱選購什麼心儀禮物呢? 冠恒集團將於下星期聯同中原電器於12月19 – 21日,分別在時代廣場9/F 及新世紀中心8/F,舉行開倉Show,為大家準備一連串驚喜優惠。 當中包括 KOHJINSHA工人舍、Logitech 等品牌,必有一款是你的心頭好!! 震撼優惠更低於半價! 勿失良機!!.

來源:
www.qk123.com

中原唔通.........陷入左.....泰林情況?

泰林會平賣倉底貨就唔會摺啦。

實情係 2100 大元  

知唔知有冇SC3 ??

sa only

SA系列既機只可以行AVI冇問題
其他壓縮FORMAT如MP4, RM等會LAG.....
因慢機.....

原帖由 andylo 於 2008-12-13 01:54 發表
SA系列既機只可以行AVI冇問題
其他壓縮FORMAT如MP4, RM等會LAG.....
因慢機.....

剩係想睇到的話,轉做16bits color 冇問題——其實睇rvmb 16bits 都唔覺太大分別
不過screen 800 only…no good

原帖由 蛇仔明 於 2008/12/12 11:51 PM 發表
聖誕節將至,是否正在煩惱選購什麼心儀禮物呢? 冠恒集團將於下星期聯同中原電器於12月19 – 21日,分別在時代廣場9/F 及新世紀中心8/F,舉行開倉Show,為大家準備一連串驚喜優惠。 當中包括 KOHJINSHA工人舍 ...

AMD inside 喎
諗諗先

原帖由 foggie 於 2008-12-13 03:44 發表

剩係想睇到的話,轉做16bits color 冇問題——其實睇rvmb 16bits 都唔覺太大分別
不過screen 800 only…no good

screen 800的確no good

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊