[救助]Lenovo S10 送架電池...無得再換...點算好..

今日call Lenovo  睇下S10送個隻電池有貨未

點知同我講..話比人換哂...無得換...只有其他cheap野...依家點算好..

原帖由 小地主LP 於 2008-12-17 16:04 發表
今日call Lenovo  睇下S10送個隻電池有貨未

點知同我講..話比人換哂...無得換...只有其他cheap野...依家點算好..

lenovo
點都要佢比電
冇3cell咪比6cell lor

原帖由 勾魂使者 於 2008-12-17 16:07 發表

lenovo
點都要佢比電
冇3cell咪比6cell lor

如果知道...係咁個時就唔買啦 (豐x...都無講過...先到先得..叫我1,67號去問..之依家唔知點算 )

Based on my understanding, it is first come, first serve

原帖由 tonychow100 於 2008-12-17 16:27 發表
Based on my understanding, it is first come, first serve

yes, all gifts are on that base

原帖由 tonychow100 於 2008-12-17 16:27 發表

我係比左錢先知要去...lenovo換...  
咁諗左去都唔緊要啦...點知依家咁...真係唔知點算好...

去換番個套.......

先到先得,
無都無計

你搵下呢度 d 會員啦, 佢地成日都話聯想售後服務好架, 佢地一定幫到你

我都係,之前係電腦節買左部S10
我仲問個sales係咪實有
個條友仲話係
依家冇電換...
點算...