終於敗了msi u100

剛買回來的時候
用的是本身home ed sp3
感覺慢的很
系統運行不流暢
而且bt 同一檔案下載得3Xkb/s

一怒之下
買了條dr2 800 1gb 到代理幫我安裝(Free!!)
回家format了c,d drive,重灌了xp pro sp3,driver 等等
用partition magic 分了3個drive, c d e drive
現在BT 可以過2000kb/s 都冇問題(還未patch TCP/IP 連線數)

BIOS VER.109

成功玩到赤壁online 唔lag!!

c hing, how much is it?

who is the 代理?

買了$125
代理website
http://www.schot.com/chi/index.asp

原帖由 funtian 於 2008-12-18 12:16 發表
剛買回來的時候
感覺慢的很
bt 同一檔案下載得3Xkb/s

一怒之下
買了條dr2 800 1gb 到代理幫我安裝(Free!!)
回家format了c,d drive,重灌了xp pro sp3,driver 等等
用partition magic 分了3個drive, c d e drive
現在BT 可以過2000kb/s 都冇問題

你 restore 完 XP 係咪未做 Windows Updates 呢 ?
如果 update 完會好可能變返慢 ....
因為 MS 會 limit 左 TCPIP .....

原帖由 alexn 於 2008-12-18 12:37 發表

你 restore 完 XP 係咪未做 Windows Updates 呢 ?
如果 update 完會好可能變返慢 ....
因為 MS 會 limit 左 TCPIP .....

比你識穿左
我真是冇update
我經驗話我知update會慢好多好多!!

請問幾錢入手?

洗唔洗裝過呀?
TCP/IP Patcher破解Windows XP SP3連線數
http://briian.com/?p=5389

係南中國 OR 漢科代理?

原帖由 funtian 於 2008-12-18 12:16 發表
剛買回來的時候
感覺慢的很
bt 同一檔案下載得3Xkb/s

一怒之下
現在BT 可以過2000kb/s 都冇問題

整左sp3 唔係自己變慢咩??...要update 咩野先會變慢 ??

原帖由 sleeperdixon 於 2008-12-18 13:26 發表
係南中國 OR 漢科代理?

香港是南中國代理
係炮台山