神舟Q130 點裝MacOSX?

我想問下點係Q130到裝OSX? Thanks

你去BIOS SET Failsafe defaults 就會有開心大發現

樓上形容得好好笑

等等..我打緊點裝..不過我打得慢...!如果你唔介意係Failsafe defaults 下運行.基本上無咩問題..!
Sorry 可能唔可以係呢道POST....

我都想知點裝, 我未玩過OSX,想開多個PARTITION玩埋UBUNTU

原帖由 leung1610 於 2008-12-19 16:15 發表
你去BIOS SET Failsafe defaults 就會有開心大發現

還是有問題, 可以安裝, 但當完成安裝後reboot 時只停在白蘋果畫面? 有甚麼解決方法?

你選了什麼..?

原帖由 nelson525 於 2008-12-19 16:55 發表
等等..我打緊點裝..不過我打得慢...!如果你唔介意係Failsafe defaults 下運行.基本上無咩問題..!
Sorry 可能唔可以係呢道POST....

如果你打好既, 唔係呢到POST出黎既, 請PM 條LINK俾小弟

原帖由 xpbillgates 於 2008-12-19 18:53 發表

還是有問題, 可以安裝, 但當完成安裝後reboot 時只停在白蘋果畫面? 有甚麼解決方法?

如果樓上位仁兄真係出POST講點裝既, 等一等會比較好

請問你用邊款ISO去裝 ? 個ISO叫乜名 ?

呢個ISO啱吾岩
ideneb V1.3 Leopard 10.5.5 ?

Thanks