今日响百記見到 S10e............................................

賣 $3999 合理嗎 ??
因為小弟諗緊出唔出擊 !!

另外, 佢個 "一按還原" 同 thinkpad 既有咩唔同 ??
跟機有 recover disc 嗎 ??

thanks !!

原帖由 crackcolor 於 2008-12-27 23:41 發表
賣 $3999 合理嗎 ??
因為小弟諗緊出唔出擊 !!

另外, 佢個 "一按還原" 同 thinkpad 既有咩唔同 ??
跟機有 recover disc 嗎 ??

thanks !!

我買$3500, 無recovery disc,
因為內建recovery...
(but 如果你識usb install win / 有 ide to usb tool, 都可以唔洗用要recovery)

佢個 recovery 有無得燒落碟?

原帖由 leo0213 於 2008-12-28 00:34 發表

我買$3500, 無recovery disc,
因為內建recovery...
(but 如果你識usb install win / 有 ide to usb tool, 都可以唔洗用要recovery)

WHERE BUY ?

原帖由 poyin 於 2008-12-28 00:36 發表
佢個 recovery 有無得燒落碟?

無ga~
係係個hdd 內面的~
因為我重裝個個xp pro, 所以我連佢個recovery 都del埋, 費時佢晒位~

原帖由 m2toby 於 2008-12-28 00:36 發表

WHERE BUY ?

Y!HOO!  (費時幫人賣廣告咁)haha

原帖由 leo0213 於 28/12/2008 00:43 發表

無ga~
係係個hdd 內面的~
因為我重裝個個xp pro, 所以我連佢個recovery 都del埋, 費時佢晒位~

我唔介意用 xp home
又想留佢個 recovery
最衰就係佢無分 partition
自己分個 partition 又會唔 work

原帖由 leo0213 於 2008-12-28 00:44 發表

Y!HOO!  (費時幫人賣廣告咁)haha

YA! THX... merry christmax. hoo hoo hoo

原帖由 poyin 於 2008-12-28 00:46 發表

我唔介意用 xp home
又想留佢個 recovery
最衰就係佢無分 partition
自己分個 partition 又會唔 work

既然你唔介意用xp home 就無問題啦, 佢跟機都係xp home

原帖由 leo0213 於 28/12/2008 00:48 發表

既然你唔介意用xp home 就無問題啦, 佢跟機都係xp home

最慘係我想遲 D 有咩事用 recovery
又想個 hdd 分 partition
但係分左 partition 會用唔到 recovery