請問 s10e係咪只有灰黑色??無白色??

小弟一直想買s10e...白色..
今日唸住去"科藝"買..點知個SALES話無晒S10e..同埋S10e係無出白色...:
但佢sell我S10..話config個d 同s10e一樣..(因為佢送多512m ram = 1.5g ram)

另外..我睇左d舊post..
有d師兄話s10面蓋係鋼琴面..有d又話係霧面..
請問白色的s10係唔係 霧面蓋,霧面mon???

補充...sales 話s10 賣$3499...160G hd, 1.5G ram, 送6 cell 電
呢個價會唔會貴??
thx a lot

s10e無白色
白色s10係霧面
total 3cell+6cell 電賣$3499,又幾平wow.. (如果兩粒係原廠lenovo)

原帖由 Summer 於 2009-3-30 09:43 PM 發表
s10e無白色
白色s10係霧面
total 3cell+6cell 電賣$3499,又幾平wow.. (如果兩粒係原廠lenovo)

未必 ... 我覺得 3 Cell 電池唔會俾埋你

佢跟的 6 Cell 是否原廠 ???

原帖由 kathy0724 於 2009-3-30 21:50 發表

未必 ... 我覺得 3 Cell 電池唔會俾埋你

咁就要問清楚d, 如果3+6 cell電就算平, 因為s10先排高登賣$3200(3cell),粒原廠6cell電e+賣$399...但加ram加到1.5G...感覺上唔湯唔水 ...但如果自已覺得夠就無乜所謂 樓主自已衡量下  提咪你,s10部機係比較熱的

原帖由 kathy0724 於 2009-3-30 21:51 發表
佢跟的 6 Cell 是否原廠 ???

係原廠....因為佢好強調呢個point..

1.5g ram..正常xp機係唔係夠用??
因為睇其他post.. 話部機最多支援2g ram..有512m ram係fix 左..
甘好似轉2g ram.係晒左.....

但佢sell我S10..話config個d 同s10e一樣..(因為佢送多512m ram = 1.5g ram)

s10e 16:9 s10 16:10

原帖由 14號 於 2009-3-31 00:20 發表

係原廠....因為佢好強調呢個point..

1.5g ram..正常xp機係唔係夠用??
因為睇其他post.. 話部機最多支援2g ram..有512m ram係fix 左..
甘好似轉2g ram.係晒左.....

1.5g ram xp機夠用

I even installed and run Photoshop CS3 on my 1.5g ram S10.