新買samsung nc10 請問用邊一隻保護袋好?

可以推介些給我嗎?

Zeroshock III

這款我係黃金搵左好耐都唔見有,得橙色,無黑色,請問邊到仲有黑色賣?

原帖由 swaitong 於 2009-4-8 23:00 發表
這款我係黃金搵左好耐都唔見有,得橙色,無黑色,請問邊到仲有黑色賣?

可能 citysuper 會有

原帖由 swaitong 於 2009-4-8 23:00 發表

之前拍賣區有人放, 80蚊勁抵, 唔知賣左未

原帖由 flmthy 於 2009-4-8 23:05 發表

係黃金?近那一邊出口?

拍賣場果隻賣左啦
Citysuper 即係Log-on 果d 價錢唔清楚,又一城同沙田都有

落黃金就 地庫其中一個角位,地下大鋪 (場內通大街果間) 有賣埋razer 既野
高登都係有賣razer果間
3間都應該係一樣(價錢貨物上一樣) 盛惠$180

原帖由 emosdnah 於 2009-4-9 01:13 發表
拍賣場果隻賣左啦
Citysuper 即係Log-on 果d 價錢唔清楚,又一城同沙田都有

落黃金就 地庫其中一個角位,地下大鋪 (場內通大街果間) 有賣埋razer 既野
高登都係有賣razer果間
3間都應該係一樣(價錢貨物上一樣) 盛惠$180

係$188先岩
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

http://udn.monday.com.tw/gdsale/gdsale.asp?gdid=1386513
依隻有無興趣呀, 同ZEROSHOCK一樣係ELECOM出品, 仲係為左NETBOOK新出架~

我係團購區搵緊人一齊訂呀~你有興趣可以過去睇睇~

原帖由 flmthy 於 2009-4-8 23:05 發表

係黃金?近那一邊出口?