(更新)HP 2140 HD (160GB HD版) $3980 市場零售價

##############以下是新資料#######################
HP 2140 HD 160G 版市場價$3980,下星期會於大型電器舖有售﹕
規格如下﹕
MON: 1366*768
160GB HD  7200 轉
6 Cell (沒有獨立 3 CELL電買)
N270 CPU
1Gb RAM
XP HOME
跟機有電腦原裝袋,WINDOWS 還原CD....
朋友價 俾我 $3700,但要兩星期先有貨到,反而出面就下星期見街…

原帖由 1000 於 2009-6-12 07:35 發表
大家都知HP 2140 HD (SSD版)要成$49XX,但160G HD版過兩星期到貨﹕
MON: 1366*768
160GB HD
6 Cell
N270 CPU
1Gb RAM
XP HOME

我的SALES 朋友話今個月月尾有行貨到港,約$3500 左右(朋友價)
其實抵唔抵,因我心目中想選SAMSUNG N120 或 HP 2140 HD...

我地算唔算朋友?

約$3500 左右(朋友價), 我想要一部!

原帖由 明日之星 於 2009-6-12 09:27 發表

我地算唔算朋友?

約$3500 左右(朋友價), 我想要一部!

只係約$3500,就一定唔過$4000。
因唔知etbook市場情況,唔知抵唔抵…
請提供意見﹗

我都想要多個咁噶朋友

如果3500 左右的話又真係okay
at least 好過lenovo s12, 貴到傻.......

如果樓主唔要個offer, 我可以幫到你

到時如果確認實價,又有多幾部的話,願與大家分享﹗

回覆 3# 的帖子

原帖由 1000 於 2009-6-12 12:47 發表
到時如果確認實價,又有多幾部的話,願與大家分享﹗

3600左右都ok la

確認到實價又有quota多既話, 如果價錢ok, 麻煩你個friend留一部比我oY!

我想問呢部睇avi. 720p file會唔會好窒