2000蚊買到邊部netbook 另dual core最平幾錢

部dell mini9 一開機就停左係dell 個畫面到
入唔到去
唔知仲有冇得整
唔得就要買過部啦

會不會是控制 bios 的鈕電沒電啦?

remove your secondary storage(hdd/ssd)
and try whether you can boot into BIOS and reset it since Dell's bios sucks

Asus 1001PX
$1995

會不會是控制 bios 的鈕電沒電啦?
pcman123 發表於 2011-8-3 00:33

我係ssd壞左, 買番要五百幾

remove your secondary storage(hdd/ssd)
and try whether you can boot into BIOS and reset it since Del ...
marcobuatam 發表於 2011-8-3 23:01

就咁換番ssd就得, 我幾鐘意佢無風扇無聲,
唔知幾時先再出依d無風扇 netbook

就咁換番ssd就得, 我幾鐘意佢無風扇無聲,
唔知幾時先再出依d無風扇 netbook ...
ygvuhb 發表於 2011-8-5 07:55

咁既然你已經知係SSD壞, 點解唔換?

買過部啦 c-hing

我係ssd壞左, 買番要五百幾
ygvuhb 發表於 2011-8-5 07:54

如果真是五舊水能把問題解決的話便豪給他吧!

如果真是五舊水能把問題解決的話便豪給他吧!
pcman123 發表於 2011-8-5 11:14

咁既然你已經知係SSD壞, 點解唔換?
KinChungE 發表於 2011-8-5 07:59

我咪話換左囉, 唔係點知佢壞咩