日本風情畫!?

有 16:9 嚕... 個 OP 同 ED
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我一早知....不過CAP唔到圖...
只係個OP同ED加左音樂...入面既片又係N年前....

好懷念的攝時間節目

原帖由 hamu278 於 2009-4-14 07:59 發表
好懷念的攝時間節目

有時間既...不妨係凌晨試下有無機會撞到....
尤其係播完5點幾既節目...

原帖由 dennis10 於 2009-4-14 08:18 發表

有時間既...不妨係凌晨試下有無機會撞到....
尤其係播完5點幾既節目...

我個次早醒都係播自家制節目
eg香港特工,智趣相投,笑談普通話個d
不過日本風情畫都係原汁原味好d
個片頭好怪....

原帖由 isar 於 2009-4-14 08:25 發表

我個次早醒都係播自家制節目
eg香港特工,智趣相投,笑談普通話個d
不過日本風情畫都係原汁原味好d
個片頭好怪....

個新片頭雖然好"得意"....
不過佢奇奇怪怪都好...勝在夠短....只係得幾秒....

唔知 tbb 係唔係播得太多香港特工果堆野...
係時候要轉下片...
(咩咩中藥湯...咩咩廣東字係錯既...我都唔知睇左幾多次重覆....)

其實,日本有發新片個喎
http://web-japan.org/jvt/ch/index.html

原帖由 dennis10 於 2009-4-14 08:32 發表

個新片頭雖然好"得意"....
不過佢奇奇怪怪都好...勝在夠短....只係得幾秒....

唔知 tbb 係唔係播得太多香港特工果堆野...
係時候要轉下片...
(咩咩中藥湯...咩咩廣東字係錯既...我都唔知睇左幾多次重覆....)

日本風情畫有d都係長版
但都唔夠智趣相投中西食療坊長
依家日頭都少播左呢類片,無線執到無位播
不過正字工程仲見到

原帖由 isar 於 2009-4-14 08:36 發表

日本風情畫有d都係長版
但都唔夠智趣相投中西食療坊長
依家日頭都少播左呢類片,無線執到無位播
不過正字工程仲見到

....E....我無聊走左上去"日本風情畫"既官方網站睇左...
原來係 4 月 11 號果集有部份係新野黎....

原帖由 dennis10 於 2009-4-14 08:41 發表

....E....我無聊走左上去"日本風情畫"既官方網站睇左...
原來係 4 月 11 號果集有部份係新野黎....

就算有新野我都無咁好心機早醒