尋日"兩台同步"?

welcome back!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

佢食螺絲下round要繼續....
isar 發表於 2011-2-10 08:15

見過陳珍妮做到凌晨兩點幾食螺絲,下半節再黎 ...
isar 發表於 2011-2-10 08:15

下半節再黎乜? 唔係又繼續食螺絲下化
蔡雪瑩尋晚錄左單內地拐帶兒童新聞
isar 發表於 2011-2-10 08:36

?

可能佢有睇開呢個 post, 知道著間條衫有著數
CMZ 發表於 2011-2-10 18:21

有乜著數?

今晚天氣,紅色雯雯:

新聞台雯雯,換番呢件衫:

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

尋日"兩台同步"?

CMZ 發表於 2011-2-10 06:46 PM

同一個人同一地方錄埋英文版可省$

尋日"兩台同步"?

CMZ 發表於 2011-2-10 18:46

而家無線唔夠人又要慳皮, 一個人兩個台用, 榨乾榨淨
pearl直情而家每日只派1個人出去採訪
其他都係用jade d片變英文版

而家無線唔夠人又要慳皮, 一個人兩個台用, 榨乾榨淨
pearl直情而家每日只派1個人出去採訪
其他都係用jade  ...
Jamie06 發表於 2011-2-10 20:05

唔知各巴打(絲打?)覺唔覺,呢幾日重用利君雅

下半節再黎乜? 唔係又繼續食螺絲下化

?

有乜著數?

今晚天氣,紅 ...
靜止 發表於 2011-2-10 19:20

個時我睇深宵新聞食螺絲係要再錄過,我唔知依家仲係咪(仲要睇到2點幾都食,之後個半節就正常返)
定還是個一part再錄咁好人?(凌晨一般係要黎train主播)
今朝有單新聞講內地兒童遭拐帶,係蔡雪瑩報,即係尋晚有做外電,起碼都好過做直播先
我都懷疑過佢係咪唔適宜做主播,無線都唔夠膽編佢返下午,一有live又係整死蔡雪瑩...

個時我睇深宵新聞食螺絲係要再錄過,我唔知依家仲係咪(仲要睇到2點幾都食,之後個半節就正常返)
isar 發表於 2011-2-10 20:42

10/2/2011 00:00-00:28食螺絲,10/2/2011 01:00-01:10唔多覺,唔排除重錄
定還是個一part再錄咁好人?(凌晨一般係要黎train主播)

好事
但我想李xx負責通霄
因為.....
今朝有單新聞講內地兒童遭拐帶,係蔡雪瑩報,即係尋晚有做外電,起碼都好過做直播先
我都懷疑過佢係咪唔適宜做主播,無線都唔夠膽編佢返下午,一有live又係整死蔡雪瑩...

其實live唔易做,連雯雯都lag

...
有乜著數?

...
靜止 發表於 2011-2-10 19:20

你話明間條衫唔 post 嘛

話時話邊個係張  ,李  ?
俾多小小貼士啦, 張三, 李四?

呢期仲多左個林芷彤財經記者
財經記者流失率唔高但成日有新人
朝早財經外電今期就係陳正犖,對上個黃智雄做唔夠1個月就改返日頭,
好記得呢個雙林組合"林澄,同林小珍"繼續成日做早晨財經,真係慘

呢期仲多左個林芷彤財經記者
財經記者流失率唔高但成日有新人
朝早財經外電今期就係陳正犖,對上個黃智雄做 ...
isar 發表於 2011-2-10 21:25

林芷彤以前係港聞組實習,之後轉左做財經記者,但好少出鏡(財經記者特色)