睇翻 6月30號, 覺唔覺 zoom近左?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 871# CMZ

唔係一向都係咁咖咩-.-

Zoom 近D好丫﹗

忘記了說,好像是上一個星期日的《重量 Plug》,那個MV是 4:3 拍攝,但是在模擬翡翠台那邊卻仍然以 4:3 Windowbox 來播放...

忘記了說,好像是上一個星期日的《重量 Plug》,那個MV是 4:3 拍攝,但是在模擬翡翠台那邊卻仍然以 4:3 Win ...
hkaiw 發表於 2011-7-13 08:59

無線所有音樂節目不漏都是16:9 window box
就算片源是4:3都會用windowbox
如果4:3片上下都有黑邊最都都只會zoom 大小小

睇翻 6月30號, 覺唔覺 zoom近左?
CMZ 發表於 2011-7-11 21:35

係近左,相信係jenny下面唔見得光

係近左,相信係jenny下面唔見得光
Jamie06 發表於 2011-7-13 17:11

牛記

今晚 84 Jameson 又嚟搞笑, 講咩 underwear model
仲以為有啲野睇, 點知原來係講緊 C朗, 碧咸...
臨尾仲惡搞朗尼個髮型, 懷疑搞到阿 Chris 之後報單車甩嘴

今晚 83 Jameson 又嚟搞笑, 講咩 underwear model
臨尾 ...
CMZ 發表於 2011-7-13 20:58

2 underwear models and 3 employers of hair stylist

今晚 83 Jameson 又嚟搞笑, 講咩 underwear model
臨尾 ...
CMZ 發表於 2011-7-13 20:58

Chris最近冇同觀眾講good night