回復 2013# pakchi70

印象中講完財經係會交翻俾主播講其他新聞, 但今晚就直接飛左去體育
之前唔知有無試過三個位都同時有人呢?

唔知模擬台 4:3點出呢個畫面呢?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

TVB今次轉播得好著緊,aTV唔多重視咁。節目一直直播,冇咩意思,資料搜集唔夠,冇咩特殊資料播。而TVB好似專題 ...
明dD 發表於 2012-3-25 14:23

係呀, 83台點票嗰陣, 左上角再間多三格分別影住三個票箱
不過得最底嗰個係郁嘅

嘩今朝睇新聞都見到有好多記者去咗會場丫
我唔覺無線唔夠人手喎

另外想問下,而家翡翠台有個3月30 be ama ...
pakchi70 發表於 2012-3-25 22:48

夠人手?
啱啱投完票冇耐, 我見現場揸機影阿龍小姐做訪問嗰個唔知做咩 zoom嚟 zoom去, 同平時好唔同

6:30 終於有"新"主播

8:00 繼續
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今晚張小姐報天氣條腰帶勁閃, 唔知係咪想話俾大家知聽日會行雷閃電?  

樓上唔好再單純貼LINK
另外, 近排730新聞天氣都由主播兼任....
Jamie06 發表於 2012-4-7 20:01

唔知到星期一84台會唔會又轉翻四眼 Miss Poon "側身報天氣"呢?

晚晚都側身天氣
仲有JAMESON WONG講講下突然有句JAMESON WONG
Jamie06 發表於 2012-4-12 20:01

好掛住 Jenny Chan呀
其實初初嚟嘅 Miss Poon 都唔算太差, 不過近排四眼加埋個妝化得唔夠行, 真係判若兩人

Jameson Wong 又有咩搞作?

回復  inewsreport

應該話
有黃雨logo 做咩仲出落雨logo...
6546243 發表於 2012-4-16 17:11

話俾你知淨係落兩, 冇閃電

晚晚pearl都側身天氣
Jamie06 發表於 2012-4-15 23:14

咁你想搵邊個報?
定係唔好側超過 XX度就 OK?