蔡雪瑩無乜人氣?
唔怕,cap番張先

呢個鐘數,最好搵李  
靜止 發表於 2011-2-9 02:32

蔡雪瑩做左咁耐,其實表現都未夠穩

例如?
今日錄唔到天氣報告
靜止 發表於 2011-2-9 20:19

咬字,都好易捉到錯
第1次見佢做個陣簡直想轉台,見佢讀到好辛苦

大獲,響過去半個鐘(10/2/2011 00:00-00:28),勁食螺絲.....

其中,報財經o個下亦幾勁.... ...
靜止 發表於 2011-2-10 00:29

佢食螺絲下round要繼續....
見過陳珍妮做到凌晨兩點幾食螺絲,下半節再黎

蔡雪瑩尋晚錄左單內地拐帶兒童新聞

下半節再黎乜? 唔係又繼續食螺絲下化

?

有乜著數?

今晚天氣,紅 ...
靜止 發表於 2011-2-10 19:20

個時我睇深宵新聞食螺絲係要再錄過,我唔知依家仲係咪(仲要睇到2點幾都食,之後個半節就正常返)
定還是個一part再錄咁好人?(凌晨一般係要黎train主播)
今朝有單新聞講內地兒童遭拐帶,係蔡雪瑩報,即係尋晚有做外電,起碼都好過做直播先
我都懷疑過佢係咪唔適宜做主播,無線都唔夠膽編佢返下午,一有live又係整死蔡雪瑩...

呢期仲多左個林芷彤財經記者
財經記者流失率唔高但成日有新人
朝早財經外電今期就係陳正犖,對上個黃智雄做唔夠1個月就改返日頭,
好記得呢個雙林組合"林澄,同林小珍"繼續成日做早晨財經,真係慘

而家小花當中,以雯雯出鏡率最高
??? 發表於 2011-2-11 07:23

佢遲下話結婚放假嘛,咪呢期踩盡
雖然我唔明下午返成3~4個主播做乜

李嘉惠第1次做朝早交易現場
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

同個溫灼培傾電話就賴左野,李嘉惠講左2次人地電話都聽唔到

林玉琪初初做天氣個陣,其實都勁多螺絲,
但係報英文又無問題,陳珍妮都係咁