個奇妙電視app唔多夾我部機頂盒, 可能要等pad版先掂.

要打直先可以成功出到.

機頂盒都係要用chrome睇網版.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

可以 MIRACAST,同埋如果用 MATE 10,今期 PCM 話可以插 HDMI 變身"電腦"

佢個網頁重溫有720i 50fps, 應該係第一個有50fps重溫既網站, 不過明明畫面已經係做左deinterlace去50p但就壓錯左做720i

(另外佢個server其實係有哂全部時段重溫, 識玩可以睇到哂)

佢個網頁重溫有720i 50fps, 應該係第一個有50fps重溫既網站, 不過明明畫面已經係做左deinterlace去50p但就 ...
aarv 發表於 2017-11-15 03:57

我睇唔明重溫link嘅結構 仲未掌握到箇中要訣
btw iOS app要等幾多日先上架?

我睇唔明重溫link嘅結構 仲未掌握到箇中要訣
btw iOS app要等幾多日先上架? ...
hkepc123456789 發表於 2017-11-15 12:13

要逐個packet收,都唔係普通用家會搞

要逐個packet收,都唔係普通用家會搞
tvlhd 發表於 2017-11-15 12:29

原理同99台嘅網上重溫差唔多?

ios版都上左架啦

奇妙終於出左完整版直播,網上重溫同Android App
ameonnaju 發表於 14/11/2017 19:21

終於記得鎖返IP XDDD

終於記得鎖返IP XDDD
KAgaMi 發表於 2017-11-19 20:37

有線隻App 直情試過免費畀人睇VIP 區大半年

新直播對手機GPU需求幾高吓
高通S435以下已肯定有聲冇畫(白畫面),6字頭未有機試,8字頭一定冇問題