台徽縮小+透明度高咗

台徽縮小+透明度高咗
whitepowderdire 發表於 2018-11-7 00:32

大小無變過,只是於11月6日1500開始,由原本實色變咗有少少透明

平日晚間 11:30pm 新聞嘅體育新聞抽起咗唔播...

Macquarie Capital Limited Special:Market Express
Macquarie Capital Limited Special:Money Buzz
HKIBC嘅普通話財經節目都有冠名贊助

麥格理個deal似係76/77(甚或C208)business day節目一次過贊助。。。77嘅財經即時睇都有麥格理冠名

麥格理個deal似係76/77(甚或C208)business day節目一次過贊助。。。77嘅財經即時睇都有麥格理冠名 ...
hahahahaha 發表於 2018-11-20 10:12 PM

見到甚至連車廂電視財經節目都有麥格理贊助

而家終於有褪地logo用。。。初改名嗰幾個禮拜見到個白色長方形底 logo 真係多一重唔開胃

改名一個月後,發現新大陸話咁快就變咗Norma饗導遊,係腰斬定本身作為OpenTV改名主打之一嘅發現新大陸居然得四集咁少?

PS 重以為Norma饗導遊係取代由奇妙年代帶落來嘅百元商品㖭

改名一個月後,發現新大陸話咁快就變咗Norma饗導遊,係腰斬定本身作為OpenTV改名主打之一嘅發現新大陸居然 ...
hahahahaha 發表於 2-12-2018 10:10 PM

雷聲大雨點小

reboot都boot唔起,睇怕可以開定盤viutv定77個中期公聽會冇人關注啲...照計冇亞視最尾嗰輪咁墟陷?