又係許精 使唔使一晚兩騷呀大佬
如果蔡子強係十舊屎 咁佢就係100舊屎
除咗政治立場我諗唔到佢憑咩 ...
whitepowderdire 發表於 2020-2-10 23:40

有時隔離時事全方位都係佢
真係

不敢恭維 喺香港大把靠「國際政治」搵食嘅學者KOL都好過佢
以前有線好鐘意搵19才子 威廉王子結婚都搵佢旁 ...
whitepowderdire 發表於 2020-2-12 15:42

幾好奇咁多個台都冇一個台搵沈旭暉

回覆 682# daemongmong

仲有UTV可以免費睇
理論上佢廣告費應該同藍viu同now收費差唔多水平先得

另外,新聞最前線下星期一至五繼續一小時版本
「全球戰疫」並非如99咁係直播節目

回覆 680# ALV524

2月17日係美國假期 所以當日冇華爾街速遞
18號 19號都有 所以並非停播

回覆 684# inewsreport

全球戰役由「LG Styler 衣物殺菌護理機」冠名贊助

回覆 701# ALV524

財經資訊台聯播新聞台唔係會出新聞台版面架咩?

回覆 715# tonysiu

佢想調都冇得調 自製嘢又唔會cut 套大陸劇到4月先完

回覆 741# whitepowderdire

新聞已經係有線唯一賣點

1928 主播先講開電視有財政預算案論壇,77就飛咗去節目預告;108/109 由主播如常讀出下一節預告 繼續新聞最前線

下星期 全球戰役 改為同樣冠名贊助 99 今日疫情嘅「BioEm」冠名贊助

回覆 787# ALV524

啱啱連有線財經都出咗幾秒 mix 版面,跟著 hide 咗新聞 bar,再出翻財經 bar
應該分港股交易日/非港股交易日去出版面