回覆 3092# marksix1

仲有佢個網站今朝出左新layout都無人提
節目重溫終於cut左廣告

睇個節目表又轉左
1/4
早上 11:00        螺絲島大冒險
...
下午 04:00        過山車手羅力
...
晚上 08:00        地膽帶路日本遊

黃永直情趕客,就算商台開咪都直情閂收音機因為把聲好煩。問題就好似之前咁講無法定位就真,如果複 ...
lv123 發表於 2022-3-29 10:14

個節目連贊助都冇左 ,真係為播而播,
黃永真係無料到

而呢個台嘅定位真係無 ,星期一至五就無乜得打  ,唯有星期六日進取啲啦
77新聞節目又無得做 ,真係

回覆  marksix1

仲有佢個網站今朝出左新layout都無人提
節目重溫終於cut左廣告 ...
billy0082000 發表於 2022-3-31 18:01

你唔講都真係唔知,咁似大台新網頁個設計,係咪夾埋架?

睇個節目表又轉左
1/4
早上 11:00        螺絲島大冒險
...
下午 04:00        過山車手羅力
...
晚上 08:00        地膽 ...
Tim999 發表於 2022-3-31 19:44

做返地膽帶路我反而會轉去睇吓。黃永真係堪稱電視界奇笆,收視長期半點都冇仲可以做幾年,同李尚正妹頭一樣係開台元老,拿督唔玩都仲有得做,真係講你都唔信。星期一至五擺明俾魚生食返老本,搞新東張西望,搵返Ricky Jacky蔣怡拍煮食節目,似乎仲會大搞返娛樂新聞,睇吓佢硬搶到幾多大台「老人」觀眾囉。

Old news
3月7日起 76日間自製財經縮減至星期一至五 10:00-10:30 及 14:00-15:00
未知日期 76 星期五 20:30-21:00 Friday Beyond Spotlights

做返地膽帶路我反而會轉去睇吓。黃永真係堪稱電視界奇笆,收視長期半點都冇仲可以做幾年,同李尚正妹頭一 ...
marksix1 發表於 2022-4-1 02:23

腥東激西, 香港怎麼扮, 長期比班忠誠的廢物宣傳易, 舊年仲有段好長時間直頭比7婆做埋主持人, 訪問不同嘉賓, 間公司奶到咁盡, 結果最後咪成功R到兩條高清數碼頻道翻囉

腥東激西, 香港怎麼扮, 長期比班忠誠的廢物宣傳易, 舊年仲有段好長時間直頭比7婆做埋主持人, 訪問不同嘉 ...
countryboy 發表於 2022-4-1 12:56

開台真係陰陽怪氣得好嚴重。其實當年係九倉自己唔申請大氣數碼頻道吧?藍妖一開台都已經係用大氣電波啦。

今日四點收市半粒鐘都冇得睇了....

唔緊要啦有動畫
版友們一定無投訴

今日四點收市半粒鐘都冇得睇了....
註冊 發表於 2022-4-1 16:11

腥東激西, 香港怎麼扮, 長期比班忠誠的廢物宣傳易, 舊年仲有段好長時間直頭比7婆做埋主持人, 訪問不同嘉 ...
countryboy 發表於 2022-4-1 12:56

仲衰過亞視把酒當歌,
雖然把酒當歌都係請建制派多,
但好間中都請啲民主派,中間派上來