千禧年代精靈一點都上咗電視,自由phone同步埋都只係遲早問題?
hahahahaha 發表於 2019-12-31 11:32

自由風尺度太大,而且個人立場都幾偏頗,冇可能

千禧年代精靈一點都上咗電視,自由phone同步埋都只係遲早問題?
hahahahaha 發表於 2019-12-31 11:32

電視電台同步係朝早下午冇嘢播要搵嘢播。自由風下午五至八,有兒童節目,新聞播,唔會同步啦。

via HKEPC Reader for Android

其實我想睇我是你的後援會

以前就試過ATV有「十八不搭喜趣來」影射TVB
而家輪到TVB要出動「瓜姐」
真係除咗心涼都唔知點形容

以前就試過ATV有「十八不搭喜趣來」影射TVB
而家輪到TVB要出動「瓜姐」
真係除咗心涼都唔知點形容 :redface ...
hahahahaha 發表於 2020-1-6 20:24

無綫早幾年套老表都玩過我和殭屍有個約會嘅
早至男親女愛黃子華亦惡搞過況天佑

今日視點31,黃生因家人出事未能出席今晚辯論

有線電視的《灣區直送》報導香港多間傳媒仍未獲批人大及政協會議的記者證,懷疑與香港的修例衝突事件有關。

港台電視31《以音樂之名— 第42屆十大中文金曲》
為錄播節目,介紹每位獲獎歌手感受及播映MV

港台電視31《以音樂之名— 第42屆十大中文金曲》
為錄播節目,介紹每位獲獎歌手感受及播映MV ...
tonysiu 發表於 2020-1-19 21:05

港台係舊年11月已經講咗今年十大中文金曲係錄影一個特輯
所以預咗個節目係預先錄影
尋晚都睇咗
佢個製作風格其實同903果個差唔多
不過節奏就比903明快好多

港台係舊年11月已經講咗今年十大中文金曲係錄影一個特輯
所以預咗個節目係預先錄影
尋晚都睇咗
佢個製作 ...
sm21 發表於 2020-1-20 12:01

起碼港台嘅冇叱咤超時咁嚴重