仮面超人水冷機箱UPDATE 07/01/09

1. 聯力 V2110 原装

2. 聯力 V2110 經 Eddie Wong 改造成仮面超人(空我) i7號水冷機箱

小弟將會用以下產品:
3. Aquacomputer cuplex XT di (G1/4") Core i7 Sockel 1366
4. Laing D5-Pump 12V D5-Vario 1/2 outer thread
5. Aquacomputer multiswitch USB 1.41

6. Aquacomputer Aquaero 4.00 USB Fan-Controller, VF-Display

7. Laing DDC-Pump 12V DDC-1Plus (Swiftech MCP355) Retail
8. Aquacomputer Aquatubing G1/4" Red ( 再經 BP 代為陽極 Red )

9. WATER DUAL DDC

10. 台灣 KP 冷排

我都要將两部 V2110 貳合為壹

加圖今日到 VINCENT 取的髮絲陽極
因機箱內籠無色,拆出來做髮絲陽極

i7主機版有個消息 , 可能是笫二代加入 Hydra 芯片.等多一下就得. 要忍手http://news.mydrivers.com/1/124/124496.htm

準備安装

留位

見到個個側板~令我記起上次在eddie度見到o個個好有"螢"的的sunnylee頭像側板~
典解唔用o個個呀~用o個個一定潮爆wor

sunny哥出手果然是令舍不同

原帖由 tonychoi 於 2008-12-19 21:35 發表
見到個個側板~令我記起上次在eddie度見到o個個好有"螢"的的sunnylee頭像側板~
典解唔用o個個呀~用o個個一定潮爆wor

多謝板大意見,不過太個潮爆

原帖由 dhw479 於 2008-12-19 21:40 發表
sunny哥出手果然是令舍不同

dhw479 哥你又來笑我

原帖由 sunnylee 於 2008-12-19 21:43 發表

多謝板大意見,不過太個潮爆

等你上晒d o野先~再慢慢欣賞~會唔會上core i7?

原帖由 tonychoi 於 2008-12-19 21:45 發表

等你上晒d o野先~再慢慢欣賞~會唔會上core i7?

就是上 i7 不過都唔知用邊塊板好

唔係要陽極咩