請問有冇d 好用的display水冷介紹

我把display fan 好嘈 想換個水冷 有咩好介紹丫 thx  

原帖由 litwai 於 2008-12-25 14:13 發表
我把display fan 好嘈 想換個水冷 有咩好介紹丫 thx  

水冷要泵, 排, 同冷頭喎 你係咪想1SET買

我唔係好識架
散買好 定一套買好
散買要點買  如果一套又要點買  
thx

原帖由 litwai 於 2008-12-25 14:54 發表
我唔係好識架
散買好 定一套買好
散買要點買  如果一套又要點買  
thx

要玩就成部機玩啦
只係多個水冷頭,同多條喉
你預幾錢架?

我又唔使成部機都整
剩係個 display 的 有冇架 ??

原帖由 litwai 於 2008-12-25 15:18 發表
我又唔使成部機都整
剩係個 display 的 有冇架 ??

水冷要泵, 排, 同冷頭
你剩玩個 display , 同玩埋 CPU
泵, 排 都唔少得, 祗是 一個同兩冷頭的分別

你張什麼 display ??

我張係 ati 4850

如果成套連埋 cpu 北橋果d 又要幾多錢度?

同埋係咪要換case 因為我係 M.ATX case

M ATX既話好難整
我建議你買過把FAN比你張卡好過你玩水冷
200蚊左右就有好靜又勁既FAN

原帖由 litwai 於 2008-12-25 15:55 發表
我張係 ati 4850

如果成套連埋 cpu 北橋果d 又要幾多錢度?

同埋係咪要換case 因為我係 M.ATX case

有BUDGET既話可以諗下OCQX果套, 真係唔錯, 加多個4850水冷頭$3000走人

原帖由 電腦膠手 於 2008-12-25 17:06 發表
M ATX既話好難整
我建議你買過把FAN比你張卡好過你玩水冷
200蚊左右就有好靜又勁既FAN

有邊幾款介紹下   
我想要渦輪果d呢

/forum/viewthread.php?fid=136&tid=1128173&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page