有關買水冷o野的

我最近聽幾個外國reviewer講,佢地買水冷或case mod o野通常會幫襯aquatuning~
話d o野齊wor~
但係間o野響德國~如果唔係響歐洲訂o野~咪好貴?
請問有冇人訂過?係咪都係訂d made in germany的o野?

原帖由 tonychoi 於 2009-3-12 22:51 發表
我最近聽幾個外國reviewer講,佢地買水冷或case mod o野通常會幫襯aquatuning~
話d o野齊wor~
但係間o野響德國~如果唔係響歐洲訂o野~咪好貴?
請問有冇人訂過?係咪都係訂d made in germany的o野?

你想訂嘢?我都經常在aquatuning訂貨!大大話話都有四五次

原帖由 sunnylee 於 2009-3-12 22:56 發表

你想訂嘢?我都經常在aquatuning訂貨!大大話話都有四五次

運費貴唔貴架?

原帖由 tonychoi 於 2009-3-12 23:00 發表

運費貴唔貴架?

註冊後..訂貨 網站會計算運費多少...你就會知

http://www.aquatuning.de/shop_content.php/coID/102/product/Versandkosten

Please find the invoice as for your reference.

原帖由 sunnylee 於 2009-3-12 23:52 發表

註冊後..訂貨 網站會計算運費多少...你就會知

http://www.aquatuning.de/shop_co ... oduct/Versandkosten

訂幫我訂埋ma

Europe d 運費都比較平 仲有e家d exchange rate咁平 買得過

我幫襯開以下三間:
Aquatuning 德 - 水冷野的確幾齊. MIPS 野熱選地. 同時有賣 EK, Koolance, Bitspower, XSPC, Alphacool, Thermochill ...etc 野. CaseMOD 野種類我就覺得一般.
Performance PC 美 - 水冷野、CaseMOD 野都好齊. 唯獨冇賣 MIPS 野, Thermochill 又長期冇貨.
Sidewinders 美 - 貨品種類較少. 冇賣 MIPS 同 Koolance. CaseMOD 野種類也一般. 不過標價同運費就平過上面兩間.

我都有野想訂,如果係買預埋我

我都有野想訂,如果係買預埋我

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽