原帖由 amoslee 於 2009-6-14 01:17 發表

小弟都同極為同意玩水就好似砌模型,但砌先都希望砌出黎個product夠effenciency架,所以就往往越玩越狂,毒隱會越來越深....
---
講番CPU果到,小弟都係用1個排 (BlackIce 240厚排雙面風扇)拖1個LUNA,所以效能應該同你差不多(除了CPU是C0 ),而家希望可以做到4G full load可以得50C (或以下)便好了! Haha!

4G 50C好高難度 我自己心目中都係FULL LOAD 65-70C
明天一早大整2水度
心水係
水道一360GTX排行CPU
第二條240GTX排行NBSB-VGA

原帖由 hangck 於 2009-6-14 01:29 發表

4G 50C好高難度 我自己心目中都係FULL LOAD 65-70C
明天一早大整2水度
心水係
水道一360GTX排行CPU
第二條240GTX排行NBSB-VGA

50C係目標姐....哈哈!
初初我條VGA水道都係7X度嫁,而家都可以壓到4X~5X度 (不個就攪左好多野啦...),咪又係慢慢玩囉,HeHe...

原帖由 amoslee 於 2009-6-14 01:17 發表

小弟都同極為同意玩水就好似砌模型,但砌先都希望砌出黎個product夠effenciency架,所以就往往越玩越狂,毒隱會越來越深....
---
講番CPU果到,小弟都係用1個排 (BlackIce 240厚排雙面風扇)拖1個LUNA,所以效能應該同你差不多(除了CPU是C0 ),而家希望可以做到4G full load可以得50C (或以下)便好了! Haha!

maybe in winter................
if 200Bclk +ram@DDR3 2000, even hotter!

---

咁又啱嘅, 須然超頻毒唔到我, 但係可以將而家D溫度壓低D都係一種樂趣
祝c hing早日衝破50大關

原帖由 dannyctl 於 2009-6-13 12:30 發表

泵 = DDC 18W   樽, top = EK呢隻樽係連top 1 set 嘅

Thank you very much.