水冷真係一個無底深潭 XDD

自從上個月開始上水之後,個身一直痕到而家(明明以為已經止痕,點知愈整愈痕)........
咁點好?唯有買止痕膏啦....

等左一個星期,止痕膏終於送到
一支都唔夠要成箱
P1020022 [800x600].jpg

P1020023 [800x600].jpg

有D咩呢
P1020024 [800x600].jpg

EK 5870 BLOCK & 背板
P1020026 [800x600].jpg

P1020031 [800x600].jpg

DDC 同 XSPC 水箱
P1020028 [800x600].jpg

P1020030 [800x600].jpg

雖然D野齊哂......
但係近期好多野做,所以要忍到下個月先可以上機..........

今次呢堆野係 Performance-PCs.com 買的
係Performance-PCs.com買野比我想像中易同快......我5月1日落ORDER, Shipping 用USPS Express Mail International ......
今日就收到....真係唔錯.......

就睇隻GTS240, 師方呢嘆野都唔方會止得好耐

how much for shipping???

無計.......而家我個箱只能再放多隻240薄排......

回復 3# HKDMC

US $68.25

好多正嘢!
by the way, c hing,我都剛剛5870上水!
full load都係28C!

好多正嘢!
by the way, c hing,我都剛剛5870上水!
full load都係28C!
...
amoslee 發表於 2010-5-10 23:44

full load都係28C....睇見都流口水....
但睇黎我無咩可能去到28C= =
因為我隻GTS240...仲要拖多張LSI 8888 RAID CARD......都唔知效果會係點- -

咁就等睇c hing你的report啦!

full load都係28C....睇見都流口水....
但睇黎我無咩可能去到28C= =
因為我隻GTS240...仲要拖多張LSI 88 ...
adodb 發表於 2010-5-11 00:05

我好奇問下, 隻 8888 block 上手係邊位, 1024? 唔方便的話請 pm.

240 GTS for 8888+5870 真係窄窄地, 話晒 8888 都可以上佰度, 不過 raidcard 溫度 易升易降.

我好奇問下, 隻 8888 block 上手係邊位, 1024? 唔方便的話請 pm.

240 GTS for 8888+5870 真係窄窄地, 話 ...
CWPP 發表於 2010-5-11 00:12

我估都係窄窄地.......
不過只要上左水之後,溫度有改善我就已經滿足了........