我訂過兩次,香港訂,貨由台灣出,全部唔過4日就到!

訂過3次..淘寶訂 臺灣出貨 隔日到...
xblwk 發表於 2010-8-10 09:57

點解要去TB訂??

TB上面都系BP自己官方人 ~所以一樣~效率好過HK - -
不過會貴DD~
xblwk 發表於 2010-8-10 10:17

嘩貴好多喎........:funk:

Bitspower G1/4" 酷黑四分厚管用手擰接頭-BP-MBCPF-CC5 TB要人仔70,即係成HK$80一粒. HK BP賣 HK$60.....

至於效率,最好刮到負責人MSN傾好晒都唔會失拖~~~

HK官網有列出來?!
xblwk 發表於 2010-8-10 10:28

酷黑四分厚管用鎖咀o岩o岩有一星期咁上下.

http://www.bitspower.com.hk/catalog/product_info.php?info=p966_G1-4---------1-2----------------------3603----------------QT300-.html

其實我o個條"黑蛇"都係同BPHK訂.HK官網乜蛇都冇啦......

你只要俾到其他顏色o既part number佢,叫佢再報返黑色個價俾你就可以落order.你都知佢d貨都係由TW出,所以一定乜貨都有,只係個site update與否o者.

問題系.HK BP 個個人..成日都唔系度..
反而TB 個個人系東莞就日日都系度...
溝通都容易D...唔洗煩..
不過 ...
xblwk 發表於 2010-8-10 10:45

通常佢唔online一、兩日就多數返o左台灣.......

要平返d就最好等o下啦,冇計.小數怕長計,一粒$20........我o地閒閒o地十零廿粒,都爭幾舊水o架~~

回復 18# kaifung

shop@bitspower.com.hk~~