請教! 幾款一體水邊隻好 #49出左結果

H50 w/WING12 PLx2
ECO C120 w/WING12 PLx2
H70 w/WING12 PLx2
ECO C240 w/WING12 PLx2
價錢應該系ECO 240>H70>ECO C120>H50  (大約掛..)

求指教
簡邊隻好
箱用緊K62
CPU用緊B55  遲D會轉1155

回復 1# keiya345

CPU你係米想話用緊775socket

點解冇larkooler簡既
背掛650$...上置8X0$
同H70差唔多價掛

回復  keiya345

CPU你係米想話用緊775socket
mtpmanhauyin 發表於 2010-10-8 19:21

咩775呀- -
我用緊AMD B55呀...

點解冇larkooler簡既
背掛650$...上置8X0$
同H70差唔多價掛
sapphire4890 發表於 2010-10-8 19:26

加加埋埋就好金

回復 5# keiya345
我意思係有兩種2分水冷...當然仲有1種3分...
2分背掛套裝=650$...2分上置套裝=8X0$...3分套裝=千幾
睇你要邊種...2分上置同背掛冇咩差別

我意思係有兩種2分水冷...當然仲有1種3分...
2分背掛套裝=650$...2分上置套裝=8X0$...3分 ...
sapphire4890 發表於 2010-10-8 19:35

其實我只系想試下一體水
雖然上水真系好毒..
我真系好想..   不過位置有限無計

回復 7# keiya345
一體式水冷得個靜...效能唔好...larkooler用240排...點都好D喇不過larkooler未必滿足到你

一體式水冷得個靜...效能唔好...larkooler用240排...點都好D喇不過larkooler未必 ...
sapphire4890 發表於 2010-10-8 19:45

點解甘講
我用緊風冷咋..
系囉,,  之前咪有larkooler3分團既
呢隻效能O吾OK呀?

回復 9# keiya345
一體式水冷好似同212plus差唔多咋wor...larkooler 3分應該都OK嫁
http://www.mobile01.com/topicdet ... 5&last=21616593