用koolance 唔用XSPC??
gn01934130 發表於 2011-10-11 17:51

GPU我覺得KL好D,XPSC冷排高C/P,而且我鍾意用DDC,不過DDC同D5都係睇你喜好,是但一個都得啦

GPU我覺得KL好D,XPSC冷排高C/P,而且我鍾意用DDC,不過DDC同D5都係睇你喜好,是但一個都得啦 ...
leungwaiyin 發表於 2011-10-11 18:48

C/P姐係咩??

DDC同D5 係是但一個.唔洗兩個要哂的?

C/P姐係咩??

DDC同D5 係是但一個.唔洗兩個要哂的?
gn01934130 發表於 2011-10-11 18:58

C/P=性價比,DDC同D5是但揀一個

C/P=性價比,DDC同D5是但揀一個
leungwaiyin 發表於 2011-10-11 19:08

咁點解c兄會用koolance
C/P高d會好d嗎??

咁點解c兄會用koolance
C/P高d會好d嗎??
gn01934130 發表於 2011-10-11 19:12

佢同XPSC,EK果D都差唔多價錢,當然會貴D,但性能佢會比較好

回復 40# gn01934130

如果有錢...我都推薦KOOLANCE,K記電鍍面,XSPC銅面,做工冇得比,銅面在新貨時效能會比電鍍好一點點,但用得耐會氧化影響效能,
設計上,很多外國的評論已說明了K記在照顧供電位的設計上是比較花心思的,那也是很重要的

看看你覺得比多幾百蚊換幾度值唔值而已

回復  gn01934130

如果有錢...我都推薦KOOLANCE,K記電鍍面,XSPC銅面,做工冇得比,銅面在新貨時效能會 ...
samtch 發表於 2011-10-11 19:17

咁長睇 比多幾百蚊去買K記好d@@"

回復 45# leungwaiyin

係唔係所有野都係岩岩果個網到買到哂??

回復 40# gn01934130

我本人會選 xspc 排.

回復  gn01934130

我本人會選 xspc 排.
wanyiuchung 發表於 2011-10-11 20:13

KL既排o5ok
同埋價錢比差幾多@@?