想問問邊到有得賣H50/H60

如題小弟行完GO燈冇發現 有冇CHING割愛

回復 1# aa10628

師兄如果要搵全新的, 深之都2/F & 3/F果2間舖, "+刀" & 旺角"針補"都應該有, 你有冇睇過?

講開深之都2/F, 我果日上去A SHOP, 行經2/F賣水冷果間, 見個13/4歲C兄係道講水冷, 心念而家D人咁細個就開始玩水冷。。。 真係前途無可限量。。

我好似偷聽到, 佢話點樣可以令個水箱加壓。。。真係大C CUP, 請問箱加壓會有咩效果?

講開深之都2/F, 我果日上去A SHOP, 行經2/F賣水冷果間, 見個13/4歲C兄係道講水冷, ...
jerrychan0610 發表於 2012-6-24 11:35

加粒K牌Pressure Valve攪掂

hangck 發表於 2012-6-24 12:21

點解要加壓??

hangck 發表於 24/6/2012 12:21

果個唔係用黎排走過剩氣壓嗎??

如題小弟行完GO燈冇發現 有冇CHING割愛
aa10628 發表於 2012-6-24 03:23

其實點解你搵H60??
佢個效能真係麻麻咋WOW...
俾多少少換Antec 920 仲好

果個唔係用黎排走過剩氣壓嗎??
FeverMike 發表於 2012-6-24 13:10

未訓醒睇錯回POST

其實點解你搵H60??
佢個效能真係麻麻咋WOW...
俾多少少換Antec 920 仲好 ...
i_djinn 發表於 24/6/2012 13:18

支持此說法, 樓主如果BUDGET充裕不妨考慮呢個

支持此說法, 樓主如果BUDGET充裕不妨考慮呢個
FeverMike 發表於 2012-6-24 13:27

俾多$2XX ..真係差好遠...