[測試] 深水埗除左黃金死角大舖, 仲有邊度有水冷配件賣?

想買粒G1/4 M TO M但EK一粒成$88真心買唔落..
之前淘佬淘少左幾粒M TO M同堵頭

咁EK運費貴呀麻....我都唔想嫁.....

咁EK運費貴呀麻....我都唔想嫁.....
lkl0120 發表於 2017-7-8 14:11

無人話你地想
係唔捨得一粒咁樣仲貴過我餐晚飯

無人話你地想
seed00 發表於 2017-7-8 03:24 PM

時間同錢自己諗啦...我都盡晒力

無人話你地想
seed00 發表於 2017-7-8 15:24

你咁勇敢,我吾敢嫌貴,
清單有件大6野都比人阿之阿左-係隊沉你個po
野都問吾到

時間同錢自己諗啦...我都盡晒力
lkl0120 發表於 2017-7-8 18:23

老闆收到了
咁我都明一分錢一分貨既道理既,只可以話鹹魚青菜

你咁勇敢,我吾敢嫌貴,
清單有件大6野都比人阿之阿左-係隊沉你個po
野都問吾到 ...
rockie520 發表於 2017-7-10 19:42

咁總有人會咁樣講野
我鐘意控住個budget, 自己勤啲換膠圈,其實都無咩好怕啫
利申只係買ek水冷液,其他野都係國產bykski
我仲夠膽死冷頭買二手,佢咬我食
反正都係舊件上水,真係做好晒testing都出水壞野咁我都無得講

咁總有人會咁樣講野
我鐘意控住個budget, 自己勤啲換膠圈,其實都無咩好怕啫
利申只係買ek水冷液,其 ...
seed00 發表於 2017-7-10 20:23

Bykski個冷頭感覺如何?我個人定左barrors fitting.頭痛緊個冷排,水泵乜牌子好

Bykski個冷頭感覺如何?我個人定左barrors fitting.頭痛緊個冷排,水泵乜牌子好 ...
rockie520 發表於 2017-7-11 00:17

都幾重手, 不過安裝有啲on8+1
冷排我反而用普通野, 要換都唔煩既呢樣野
fitting之前呢度收左, packing寫住evo咁囉, 我其實都唔係好知邊度牌子, 內三圈
泵我都照用返bykski, 不過未上水唔開得~

回覆 9# seed00

我只知barrows Dfitting唔差,其他0概念