請問而家買 parts,去邊個外國網訂好?

唔好意思,我已經有4、5年冇買,隔左太耐,以前去開既網都冇晒我以前買開既牌子……

我自己仲係會玩軟管,今次要買 AMD CPU block,同埋泵,其他應該唔洗。請各位幫忙介紹~~~

newegg

newegg
ipple 發表於 2019-7-22 22:43

我見 amazon 同 newegg 都有,但價錢普遍比官網仲貴……

ekwb/performance pcs

ekwb/performance pcs呢啲要比稅 ! 特別performance pcs 仲要鬼鬼地有時貨不對辦 !
識買更係去用Euro網鋪買 ( 非Euro區免稅 )
同一貨品:
https://www.ekwb.com/shop/ek-velocity-rgb-nickel-plexi 要$99.99 USD =781.31 HKD 未加運費
https://www.highflow.nl/watercoo ... y-nickel-plexi.html 66.90 EU = $582.38 未加運費

ekwb/performance pcs呢啲要比稅 ! 特別performance pcs 仲要鬼鬼地有時貨不對辦 !
識買更係去用Euro網鋪買 ...
驚你唔識 發表於 2019-7-25 02:41

如果買fitting果排知道師兄呢個網站就好了..平好多

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

驚你唔識 發表於 2019-7-25 02:41 AM

ekwb你只要填好shipping address係hong kong就唔洗比稅

驚你唔識 發表於 2019-7-25 02:41

Thx ching!研究該網中

ekwb你只要填好shipping address係hong kong就唔洗比稅
inori 發表於 2019-7-25 16:35

唉!.......連咗運費喎!   (比咗香港地址都仲係USD 99.99喎 !   )

唉!.......連咗運費喎!
驚你唔識 發表於 2019-7-25 20:15

師兄..係上邊位師兄提供既網址訂仲抵玩..尋晚訂 計埋運費都平幾舊水係官網買   

依家堆件 已經運到去德國

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)