[開箱] 部機用咗半年有多就身痕,攻頂!

舊post https://www.hkepc.com/forum/view ... &extra=page%3D2

部機用咗半年,見到有師兄玩外置冷排,心癢癢,人一世點都要試下,於是豪一筆錢一炮過買齊料砌.

臨時試過泵好彩無事

外置冷排買咗邊隻?
AQ依家買野真係等到傻,買咗兩個RGB Flow sensor真係等足兩個月先發貨.....

外置冷排買咗邊隻?
AQ依家買野真係等到傻,買咗兩個RGB Flow sensor真係等足兩個月先發貨..... ...
inori 發表於 2021-6-10 14:09

背後有寫 watercool
到到都無貸得420pro最後局買

臨時試過泵好彩無事
dan_dan 發表於 2021-6-10 10:48

師兄請問您之前用DDC 3.2 PWM水道板,如果同D5 pump比差幾多到?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

師兄請問您之前用DDC 3.2 PWM水道板,如果同D5 pump比差幾多到?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0) ...
ytk1217 發表於 2021-6-10 19:42

唔識答,等其他師兄答你

唔識答,等其他師兄答你
dan_dan 發表於 2021-6-10 20:18

好的,咁想問一問您用近EK Classic DP Side PC-O11D G1 D-RGB + DDC 3.2 PWM 水道板,知唔知道可唔可以,安裝係其他機箱或360冷排風扇上面?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

回覆 1# dan_dan

學嘢中及全力支持 (精神上)................

好的,咁想問一問您用近EK Classic DP Side PC-O11D G1 D-RGB + DDC 3.2 PWM 水道板,知唔知道可唔可以, ...
ytk1217 發表於 2021-6-10 20:29

應該得,只要可以裝到360排+後面夠空間放到ddc 泵,

回覆  dan_dan

學嘢中及全力支持 (精神上)................
alex29 發表於 2021-6-10 20:31

我要跟大哥學野就真