收回自用

不設即食$780 起bid 每bid $5

save energy mode default setting
0.848v 行1.6G
1.2v 穩行3.6G

為免爭端不包超~~

3.6G 相後補上~~

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

因為 oc 仲要看其他野,例如塊板好唔好超,ram 等等
版主可以超到某個水平,唔係其他板都得架麻

原帖由 jack_hkg 於 2009-3-27 16:39 發表
個 topic 寫住體質較好的C2D e7200 , 但系內容又話 (為免爭端不包超~~)
甘個 selling point 講左等於無講......仲要 $780 起 bid....
祝你好運

信不信由你,你未由得佢囉
個價賣家定的

原帖由 jack_hkg 於 2009-3-27 16:39 發表
個 topic 寫住體質較好的C2D e7200 , 但系內容又話 (為免爭端不包超~~)
甘個 selling point 講左等於無講......仲要 $780 起 bid....
祝你好運

17. 交易物品底價高低乃物主個人決定,請尊重他人,不喜莫回帖。

岩價咪落bid,冇人要既咪留返自己用,我又唔係急放

原帖由 newbiebie 於 2009-3-27 20:25 發表
因為 oc 仲要看其他野,例如塊板好唔好超,ram 等等
版主可以超到某個水平,唔係其他板都得架麻

冇錯
所以不包超,廢事有人拎塊G31版話超唔上3.6G 要我回水

樓主用咩板?咩ram?咩散熱?
先行到3.6g

原帖由 xdarrenx 於 2009-3-27 14:44 發表
不設即食$780 起bid 每bid $5

save energy mode default setting
0.848v 行1.6G
1.2v 穩行3.6G

為免爭端不包超~~

3.6G 相後補上~~

有無貼錯相
呢張相得1.6g 咋wo

睇錯標題...原來低壓行1.6g