[機箱] item close

Corsair Obsidian Series 750D Full Tower ATX Case
直立/橫放:直立
適用主機板規格:Mini-ITX, MicroATX, ATX, E-ATX, XL-ATX
5.25吋磁碟槽:3個
3.5吋磁碟槽:4個
擴充槽:9個
顏色:BLACK
尺寸:21.5 x 9.3 x 22 inches

a. 物品名稱 ---Corsair Obsidian Series 750D Full Tower ATX Case

b. 數量 ---1

c. 即食價 --- $500

f. 保養期 --- 2017 買入,冇單冇保,一花痕,其他有小小使用痕跡,已清塵干淨,跟原裝corsair 12 cm 風扇3把,縲絲小量,佩件見圖,

g. 貨品的工作性能及包含的配件 ---見圖

h. 交收方式/地點 /期限 ---太古地鐵站面交收,其他另議,
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

push!@@@@@@@@@@@@@@@@

qlee02 發表於 2019-4-15 20:58

push!@@@@@@

師兄, 你睇下前幾日, 人家用了一個月都係賣 XXX 樓下, 你放 XXX 應該可以等到下世紀

<-- 改左啦, 開心番啦下 :)

回覆 5# ronald_yuen

13.貨品價錢乃賣家個人決定,嚴禁壓價及妨礙他人買賣的回應.
不喜勿回並會報告版主反影

push!@@@@@@
qlee02 發表於 2019-4-16 11:06

Corsair Obsidian Series 750D Full Tower ATX Case
成為第一位評分的人

HK$1,250-1,280行貨
          咁2手$500 好貴咩?
    我睇過又冇2手corsair atx 過千蚊箱用兩日放$200 播
比條 link 睇下,不過唔洗同我解釋啦,你咁喜歡坳,同版主解釋啦  

直立/橫放:直立
適用主機板規格:Mini-ITX, MicroATX, ATX, E-ATX, XL-ATX
5.25吋磁碟槽:3個
3.5吋磁碟槽:4個
擴充槽:9個
顏色:BLACK
尺寸:21.5 x 9.3 x 22 inches

以上項目資料及價格僅供參考,如發現資料有誤,歡迎指正以便我們了解及跟進。

好心建議者, 唔岩聽咪當冇睇過

好心建議者, 唔岩聽咪當冇睇過
ronald_yuen 發表於 2019-4-16 17:46

作為2005年已成為hkepc會員的你
守版規是常識吧!
本人不是有心話你
希望你多加留意
ps:我都係希望個form 好姐

回帖後改帖要扣分

太快推帖也有問題

兩個都有犯規