Cancel 玩版規多於玩二手交易的會員,先多謝提醒,但相對古舊的規則冇與時並進,請版主亦深思,
不打擾了別處可以多谷同步即使賤讓也自由得多,現cancel,麻煩哂

500 try try

2019年買,建逹行貨有保,有盒有風扇,印影單(因有其他物品)完全正常,地鐵交收
$500 start , $10/bid, $ ...
westkenny 發表於 2021-3-17 07:46

C.hing .... NO END DATE

Can trade Kwun tong MTR ?

Amend ! KT MTR OK !

Amend ! KT MTR OK !
westkenny 發表於 2021-3-17 08:59 AM

師兄,標題都要加上end date

標題end date不用註明時間,只需要日期

$500......

$520試試

回覆 9# lawKit1988
Dcfever 已經拆回物品,冇用HKEPC一段長時間,冇睇清楚,原來版規同十幾年前一様冇改變,始終今時今日每個平台都接受多谷同步,如果版主連我拆回別處也不接受,那直接取消我會員,別處可能更自由。

唔係有冇分扣嘅問題,成個二手區好似俾專業2手佬玩咁,介面唔掂,post左又冇得改,問又要扣分,改又要扣分,又唔俾新人玩,我都兩年幾冇買電腦嘢,雖事前準備好緊要,但去到shop難免問ニ句,一手係shop都要問,2手why not? 而且有問有答唔會買錯嘢,人地dcfever個介面又好,又唔洗錢,epc可能想做到公平,但又點,只係將監管同唔改良嘅責任推俾賣買雙方咁,我係物主點解我冇得話事,dcfever可以自已set black list, 係用pm,人地相机賣買幾皮嘢都係咁,鍾意賣俾邊個就邊個...又唔係專登,黎親都扣分,十足地雷陣,1.エ作人員唔會提,等你自生自滅,2.post左唔係專業2手老咁成曰番check,3.介面十年如一日只係加規則...唉!真冇癮...