存庫電子零件太多,送給大家,自負郵費 II

上次應承左大家,將我收返黎既垃圾同大家分享
http://www.hkepc.com/forum/redir ... 37&pid=27084626

都好喎,獨樂樂不如眾樂樂
等我遲下等閒小小,就分D比大家玩 ...
jamesting 發表於 2012-3-18 00:04

Package: 1311, clear
Viewing angle: 120°
Forward voltage: typ. 3.3V
Forward current: typ. 20mA
Wavelength: typ. 525nm
Luninous itensity: typ. 750mcd

整理後統計,一共有7種
橙黃、黃、綠、藍、暖白、冷白、RGB(共陽)

其中黃、綠、藍、暖白較多,所以就拿出黎同大家分享

黃、綠、藍
每人(ID)每色 20粒

暖白
每人(ID)每色 10粒

上次既電容同翠綠 LED 都仲有小量

KEMET固態鉭電容 T491A型 3u3F 16V 1206
KEMET固態鉭電容 T491A型 22uF 6V 1206
台湾 Kingbright APT1608SGC 0603 貼片 LED 1608 SMD 翠綠

每人每(ID) item 20 粒
平郵,郵費自負,寄失風險自負

如要請PM 聯絡,留下所需的 item 及數量,送完即止

正呀, 我都想要少少玩 DIY...多謝 ching, 係呢... o的相睇唔到.

回復 2# lawleo

岩岩攪掂D相

順吹水 only...

見到你個盒咁整齊, 真係有點愧....我個o的完全無分類抄埋一碟... 兩三種放埋一齊...

唔知有無人屋企用 lee o的櫃黎放架呢?

我之前都想玩SMD,但一買就要買好多,有你出現太好了

師兄,我要藍色、冷白、暖白
我會唔會太貪心.......

多謝你先

係咪要PM地址比你?

回復 4# lawleo

呢D櫃,如果我有地方放,我都想買返個
唔將D零件放類放好
好快就會亂到搵唔到

回復  lawleo

呢D櫃,如果我有地方放,我都想買返個
唔將D零件放類放好
好快就會亂到搵唔到 ...
jamesting 發表於 2012-3-30 18:00

不如買間大D嘅舖,祝你早日擴張

回復 7# Offer

承你貴言,不過華輝都做唔住......香港賣零件真係........