剛剛從TI e-store收到新玩具(430BOOST-C55AUDIO1)

在假期前向TI order左套新玩具,想不到在假期還未完的今天就收到了,不說甚麼先行去相吧!

Sorry!地址不便公開(但......除左OFFER知道外)

有點失望,外箱包裝一般 (算!反正內涵最重要!!)

內裡是甚麼?現在開估,原來是。。。。。

這套KIT包括如下物件:

(1) Audio Capacitive Touch Booster-Pack board
(2) 2GB microSD with pre-programmed DSP function code
(3) Mini-USB cable
(4) one pre-programmed MSP430G2553 chip with ACTBP demo application
(5) cheaper head-phone
(6) QSG user manual

因時間關係,暫時報導是到這裡,遲些再送上實測報告!!多謝各位師兄收看

Sample Use

我都買左套,去個星期已經到左,30蚊美金都幾抵玩

回復 3# 20030311

師兄,你咁早就訂左及收埋貨!請問有甚麼測試心得呢?定話只用作收藏用呢?

回復  20030311

師兄,你咁早就訂左及收埋貨!請問有甚麼測試心得呢?定話只用作收藏用呢? ...
edwardfcy 發表於 2012-4-9 12:55

仲未玩過,只係行在test demo

趁減價期得返三日,我都下單了。

回復 6# chingkit

師兄,咁你要有買趁手囉!!

回復 7# edwardfcy

昨晚落單,今日收到通知,預計五月三十日發貨。

看來 TI 無晒貨,要趕製。真係咁多人買?

件貨品已從得克薩斯州出發了,現在途經田納西州。