求大神指點

http://www.skylogiq.co.jp/product/ei-sniper/index.html

對呢套野好有興趣,不過成套買好貴,其實可唔可以淨係買套software,其他野自己買呢?

定係全部可以自己搞掂?

Thx

對呢套野好有興趣,不過成套買好貴,其實可唔可以淨係買套software,其他野自己買呢?

定係全部可以自己 ...
hid 發表於 2017-7-26 23:01

商業用途還是學生用途

回覆 2# xiao

商業用途

EI SNiPER  說明書上說有保護密鑰﹐極有可能是硬件密鑰,
在PCI 咭上及/或在中間的連接盒上。
這類商業產品一般都會有這樣的保護設定。
你買了或複製了軟件,沒有對應的含密鑰硬件也運行不了。

預算有限制? 為何想單買軟件

預算有限制? 為何想單買軟件
xiao 發表於 2017-7-27 20:38

係啊師兄,自己砌平d,同日本買好貴,負擔唔起

求高手指點

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

EI SNiPER  說明書上說有保護密鑰﹐極有可能是硬件密鑰,
在PCI 咭上及/或在中間的連接盒上。
這類商業產 ...
Charcoal99 發表於 2017-7-27 18:38

師兄有無其他野做到同樣效果?

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

回覆 7# hid

free software可以用open CV
唔想煩,就要買vision inspection software 做,很貴的,仲要software module/library計錢

係啊師兄,自己砌平d,同日本買好貴,負擔唔起

求高手指點  

via HKEPC Ionic Reader v1. ...
hid 發表於 2017-7-28 00:47

那看來你的商業應用還沒定型
其實這樣做更貴
除非你們公司養自己的DEVELOPER.

那看來你的商業應用還沒定型
其實這樣做更貴
除非你們公司養自己的DEVELOPER. ...
xiao 發表於 2017-7-28 12:06

係啊,未成形,我都係幫d後生仔手,d後輩小本創業,睇下幫唔幫到手,幫到佢地條路都好行d