呢啲枱燈入面嘅電路板壞咗有無得整?

淘寶有賣但要 179 人仔,仲要運費 15。

而家個情況係插咗電(已經用兩個火牛試過)但係好多時唔著,有時又會著下,但唔穩定

淘寶有賣但要 179 人仔,仲要運費 15。

而家個情況係插咗電(已經用兩個火牛試過)但係好多時唔著,有 ...
mesi 發表於 2019-2-22 17:57

時光時暗?點唔穩定?
最好影張PCB相上來睇下,多數都係粒FET做開關出現問題多

邊洗咁貴

https://detail.tmall.com/item.ht ... ies=3064956:9115665

買個新40左右,可夾台,usb充電

買個新40左右,可夾台,usb充電
cantona7 發表於 2019-2-23 04:35

我個台燈香港買千三,嗰時淘寶買都要7百幾

via HKEPC Reader for Android

邊洗咁貴
billyck2 發表於 2019-2-22 22:50

咁我又唔明。。

我再睇都係179,同一個賣家,亦係淘寶唯一一個賣家,但點解發貨地方同售價唔同嘅?

https://m.tb.cn/h.3vIGV5L?sm=499369

時光時暗?點唔穩定?
最好影張PCB相上來睇下,多數都係粒FET做開關出現問題多 ...
raywan 發表於 2019-2-22 22:35

咁我又唔明。。

我再睇都係179,同一個賣家,亦係淘寶唯一一個賣家,但點解發貨地方同售價唔同嘅?

...
mesi 發表於 2019-2-23 07:59

睇返個水印,都唔係同一間

睇返個水印,都唔係同一間
billyck2 發表於 2019-2-23 09:58

旺旺咁似嘅?定係一樣

旺旺咁似嘅?定係一樣

mesi 發表於 2019-2-23 11:44

你果間都唔係水印果間掌櫃名全中文
我貼果間跟足水印,掌櫃全英文,邊度似?