師兄, 有無淘寶link?
hknightlife 發表於 2020-1-23 11:27 PM

https://www.amazon.co.uk/T-I-S-L ... AWYARB3E8N068EJ7X21

有無人用過呢啲line splitter? 好唔好用?還是可以自制⋯

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0) ...
pockchop 發表於 2020-1-22 16:21

好用,diy不如淘寶買,幾拾至100多元

好用,diy不如淘寶買,幾拾至100多元
10volt 發表於 2020-1-24 10:51 AM

底玩

可惜在淘寶找不到英規分線器

回覆 1# bbsen

請問最終買左邊隻鉗表?

回覆 15# big_nature

最後買咗隻可以check埋DC current嘅UNIT, 型號203定204, 2XX幾人仔。

回覆 16# bbsen
係袖珍式果款?
好用嗎?
我都有興趣買隻!

回覆 17# big_nature

應該係UT203。
唔好意思, 我買咗返嚟係未用過....盒都未開就比屋企人拎咗去用,而家都未還...   唔係你問我買咗邊我都唔醒唔起我有依隻嘢。
平嘅clamp meters見有d reviews/追評話唔多好,同埋冇DC果d都clamp都近百,我睇d鬼佬youtube片話唔錯,見唔係太貴先買依隻。
遲d我打算整一個power supply比晒書房嘅devices用, 唔駛咁多個火牛,所以有機會會拎返嚟玩吓。

回覆 18# bbsen

唔該晒師兄提供資料!

回覆 19# big_nature

師兄你最好睇吓外國reviews先決定, youtube有。