回覆 80# 的帖子

即係等佢個價落返399(代理定價)先買定係等佢個定價再落(399-->3XX) 如果係後者相信都要等多一陣...話晒都ARMARM出...

原帖由 wahw 於 2009-5-21 21:24 發表
Elite series  同 GTR有得揮 ....d鐵皮薄到大力D都變形

d 油 high 下都花
不過咁價錢無野講

其實有幾多間係mark $399? 呢d舖又係咪真係有貨?

mark個咁平嘅價錢但係又冇貨, 我覺得係欺詐手段  >> 自己冇貨就標個咁平嘅價, 等d客產生不合理期望, 就算見到第二間店有貨但係價位貴一截所以都唔會買!
(個款出咗幾耐? 個價咁快跌? 一跌就即係賣斷? 呢度d ching已經叫做對市場消息好update, 都冇人買得到呢個價?)

代理定價好像冇話過399

回覆 84# 的帖子

佢冇話過...但係o係代理(看4)ssp 既showroom寫住399..加上我都係睇完jumbo個價表落去睇先知...

尋日出機
+刀問 600 ->$460

最後谷鬼氣抬隻690返屋企算

原帖由 alextsang1969 於 2009-5-25 14:20 發表
各位師兄暫時唔好出手,唔好比奸商有機可乘!

各位師兄暫時唔好出手,比我有機可乘,以平價攞貨!
你係唔係咁嘅意思??

回覆 86# 的帖子

460 真係買返590/690好過...有冇c兄問過jumbo/去過jumbo出機而用le個箱...係咪真係399定報錯價

原帖由 Tsz 於 2009-5-25 16:49 發表
尋日出機
+刀問 600 ->$460

最後谷鬼氣抬隻690返屋企算

買隻690咪仲好  

原帖由 passby 於 2009-5-25 15:37 發表
佢冇話過...但係o係代理(看4)ssp 既showroom寫住399..加上我都係睇完jumbo個價表落去睇先知...

原來係咁