原帖由 helenchan 於 2009-11-10 12:19 發表
睇左咁耐,發覺你地真係好有心機咁執線,我就真係冇動力……尤其諗起自己成日清潔同換野,拆同重扎果下功夫就真係……

懶你就懶啦,"冇動力"~~~

回復 1171# A君

A大~~~~ 配件有冇得訂o架??

A君, 可以講下平幾多?  我想買  CM II 690 Advanced..你最平做到幾多
ylseller 發表於 2010-4-30 16:40

ching.......聯力機箱文喎,你走o黎問CM箱??

回復  jaywalker99
如果有辦法搵到個好似你咁 fit 既水冷專用箱既話,我寧可唔換機住,最快速度上左水先~~~
helenchan 發表於 2010-5-23 16:31

你咪試o下叫jaywalker99 ching俾o個間舖頭地址同埋個圖俾你,去造返個一模一樣o既水冷箱囉.我覺得jaywalker99 ching都唔介意呱??

不過,聽住先啦~

回復 1357# OTAKIT

裝響入風位~~~

回復 1799# bocu77

Very nice ching.....貓頭鷹 fans喎~~

請問LIAN-LI 機箱配件邊到最多最齊? 謝謝!
islandcrest 發表於 2011-10-18 11:58

香港計.......冇邊度最齊.基本上冇人入大貨,吓吓都要訂,約45-60日(如果有貨嘅話).

詳情可以PM A sir問吓~

有貨都要45-60日
Thanks for your reply.
islandcrest 發表於 2011-10-18 12:46

我指台灣有貨.HK代理有貨當然好快有啦~

回復 2155# pang0011

呢度都見到大師兄你喎!!大師兄即係大師兄,執線都有一手~~~

SSP 邊間有現貨賣?
islandcrest 發表於 2011-10-18 15:04

SSP又係不外乎地庫中田同刀仔........另外就係A shop. A sir可以直接問代理有冇貨同價錢.但最緊要係,就算訂咗,有時要等足45-60日至知係咪真係有貨到~~