原帖由 darcylee 於 2009-7-7 11:58 發表
有無師兄知道香港邊到有v2010黑色現貨賣?有的話又幾錢??
如果無 咁v2110黑色最平係幾錢?

V2010 SSP同MK都冇現貨
V2110 最平唔計*$1980,最平見過$2580

原帖由 darcylee 於 2009-7-7 12:29 發表

如果訂v2010 知晤知仲有無得訂?

打去中央田/正都問下

睇睇下,A71都唔差,想由A10換過去添

原帖由 Whitepig 於 2009-7-8 10:48 發表

正都呢排見到好多貨 B70,B71,P60都有
又有FT01, CM840等
10號又有X500同X2000番貨

但冇V2110同A7110呢................

原帖由 pk1667 於 2009-7-8 10:45 發表
A71 正都有機會有現貨 or 唔駛等成個月

A71係咪冇fan controller

原帖由 pk1667 於 2009-7-8 11:14 發表

無錯

ps : a7010 & a7110 人家 (代理 + 正都) 話 tw 已經停產,  hk 唔會再入貨喎

我想玩A71改頂三把fan,前三把fan,再加fan controller,再加轆,

原帖由 Whitepig 於 2009-7-8 11:28 發表

尋晚終於買左...破產了

X2000?

原帖由 Whitepig 於 2009-7-8 11:29 發表

上星期中央田咪有隻V2110你又5入貨?

咪就係諗得太耐走寶

原帖由 pk1667 於 2009-7-8 11:33 發表

我遲 d 係 a71 + 原裝頂三把fan 上蓋 + ex-h34 + 原裝透明側 + 加轆, e+ 係等緊正都返貨  

我考慮緊去買A71就ok,其他只係差 原裝頂三把fan 上蓋要係inpad訂

原帖由 pk1667 於 2009-7-8 11:57 發表
我都想買 x500 o黎行 24x7, 不過都係過唔到自己果關

其實lian li最衰冇D少於35cm深既箱,焗住我要用Silverstone SG03黎24x7