原帖由 Matsumoto1213 於 2009-12-17 18:18 發表

唔洗太貴
但係就想整靚d
我如果預$2500-3000  黎攪液冷&裸跑  所有野
呢個budget 夠唔夠?
做唔做到一個好/靚既電腦"機箱"出黎??

水冷呢方面我唔敢答, 始終我唔是水冷玩家, 你去水冷區問喇 , 果邊D師兄一定好樂意介紹俾你的

至於裸架, 你可以考慮遲下就出的呢個架, 今日我見過 demo, 真係唔錯
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page%3D1&page=1

原帖由 evil_clone 於 2009-12-18 01:31 發表

水冷呢方面我唔敢答, 始終我唔是水冷玩家, 你去水冷區問喇 , 果邊D師兄一定好樂意介紹俾你的

至於裸架, 你可以考慮遲下就出的 ...

唔該哂你:)
但係個post得一張圖
有冇其他相睇下??  淨係一張  睇唔清楚個架

原帖由 Matsumoto1213 於 2009-12-18 13:12 發表

唔該哂你:)
但係個post得一張圖
有冇其他相睇下??  淨係一張  睇唔清楚個架

個架都未出

原帖由 evil_clone 於 2009-12-18 15:43 發表

個架都未出

Preview 得唔得?

原帖由 highflyer 於 2009-12-18 15:54 發表

Preview 得唔得?

你問下 A sir

我又想問下用超頻架的你,其實自已都用緊,如果有一個硬碟架可以裝10隻hd,有30cm高,再加上兩個12cm風扇散熱,你會唔會買?

我又來了, 希望呢個係最後一個, 嘥左太多錢玩裸跑架

我又來了, 希望呢個係最後一個, 嘥左太多錢玩裸跑架
chiushing01 發表於 2010-1-29 23:48

hehe你隻rom裝左衣個位唔會裝到牛牛
隻rom要裝左邊果個bay

hehe你隻rom裝左衣個位唔會裝到牛牛
隻rom要裝左邊果個bay
majai214 發表於 2010-1-30 00:08

我都裝左把風扇吹cpu底, 所以點都裝唔到牛, 加上我就左架車仔, 仲有大把spare空間

我都裝左把風扇吹cpu底, 所以點都裝唔到牛, 加上我就左架車仔, 仲有大把spare空間 ...
chiushing01 發表於 2010-1-30 00:10

唔係wor, 裝左風扇都裝到牛架