回復 341# aesopu54440

你睇錯左啦............. http://www.hkepc.com/forum/redir ... 58&pid=22455372

好耐冇換野了, 今次係.....dimastech!

好耐冇換野了, 今次係.....dimastech!
majai214 發表於 2012-2-16 10:49

好快我會同你一樣, 用架玩次勁既, 今次係你物上學上野先

好快我會同你一樣, 用架玩次勁既, 今次係你物上學上野先
davideminem 發表於 2012-2-16 11:51

呵呵, 你又買左dimastech? 運黎HK好貴呀

呵呵, 你又買左dimastech? 運黎HK好貴呀
majai214 發表於 2012-2-16 12:10

唸緊邊隻好, 依家頭痛緊

唸緊邊隻好, 依家頭痛緊
davideminem 發表於 2012-2-16 12:39

如果要訂dimastech, 佢official site報我運貴EURO120 (隻架本身都係EURO122)
你可以試下上frozen CPU訂, 不過我冇check佢運到HK要幾錢, 應該會平D

如果要訂dimastech, 佢official site報我運貴EURO120 (隻架本身都係EURO122)
你可以試下上frozen CPU訂,  ...
majai214 發表於 2012-2-16 12:46

最煩係唸緊佢邊隻型號好, 運費就準備好比佢湯

最煩係唸緊佢邊隻型號好, 運費就準備好比佢湯
davideminem 發表於 2012-2-16 12:49

有咩侯選佳麗?

有咩侯選佳麗?
majai214 發表於 2012-2-16 12:50

Bench/Test Table EasyHard V2.5 Glossy Black

Bench/Test Table EasyHard Dual V2.5 Graphite Black

依兩隻啊

心大心細, 應該都會係第一隻,
雙解體設計

Bench/Test Table EasyHard V2.5 Glossy Black

Bench/Test Table EasyHard Dual V2.5 Graphite Black
...
davideminem 發表於 2012-2-16 13:02

easy hard唔係跑整冷好似冇咩用, 太大舊, 上水反而唔方便呀