要白光買呢隻都得啦
又好超
kimlam666 發表於 2013-8-21 04:09

師兄快D買對試下..玩完話我知~

師兄快D買對試下..玩完話我知~
fatdumm 發表於 21/8/2013 04:15

ibe都未出=.=
仲要imc未必好

回復 374# fatdumm

T7全新都係$320

G.SKILLS好野黎~
2666 10 12 12 22 ... 未TUNE好~
你介紹果個牌子如果用MFR會更好~ ...
fatdumm 發表於 21/8/2013 04:15

我問過個賣家,佢本身都玩專業超頻,佢話2400呢套RAM上2666冇問題,或2400CL9都得,
比左圖我睇,不過佢用3960X,X糸IMC一般都比K糸好,IBE就唔知啦,到時試下

我問過個賣家,佢本身都玩專業超頻,佢話2400呢套RAM上2666冇問題,或2400CL9都得,
比左圖我睇,不過佢 ...
kimlam666 發表於 2013-8-21 06:49

大陸賣RAM大部份都用ES CPU去試...
你快D買對試完話我知啦

大陸賣RAM大部份都用ES CPU去試...
你快D買對試完話我知啦
fatdumm 發表於 21/8/2013 11:16

可能要10月啦,我買晒硬件之後要上水,我玩銅喉,鍍黑色,度好位再羅去鍍,鍍完先上水
你都有排等啦

我等到啊,反正我都要等齊料再改水道~~
唔差在一個半個月啦~
說實在的,PALIT GTX 680 4GB $2398 幾吸引...雖然唔喺公板,
不過用公板PCB~~

我等到啊,反正我都要等齊料再改水道~~
唔差在一個半個月啦~
說實在的,PALIT GTX 680 4GB $2398 幾吸引...雖 ...
fatdumm 發表於 21/8/2013 13:20

我剩上U,DISPLAY唔上水,好小打機,仲要兩張7850超到頂跑甜甜圈,都唔過80度,
+上我只可以裝一個280排

回復 387# fatdumm

我唔鐘意N記....
我支持AMD

我鐘意powercolar 7990三風扇板