[同好會]裸跑架

請大家post下自己既裸跑架啦
先post為敬

衣排走向務實.....冇曬LED

早排上埋水, 加返D紅LED.....

又換了...dimastech!

呢個算唔算?

估唔到你癲到呢個程度:funk: 紅色好似"他"錶既物體有乜用?
好欣賞你D風扇, 正到痺

open case.jpg
open case 1.jpg
open case 2.jpg

Ching,請問那裏買裸跑架?

原帖由 cylpeter71 於 2009-7-13 00:57 發表
Ching,請問那裏買裸跑架?

我果個係新高登買的
都有好多人自己diy

嘩...樓主的主機我不能不俾個服字...D風扇真係好型......

原帖由 chiushing01 於 2009-7-13 00:33 發表
估唔到你癲到呢個程度:funk: 紅色好似"他"錶既物體有乜用?

點解當時諗唔到叫你攞把spotcool對住gx2吹

原帖由 chiushing01 於 2009-7-13 00:33 發表

個"他表"用黎看門口架..華x廿蚊底玩啦
我好注重我部機個外表..所以買風扇除左performance外 顏色都好緊要

#1嘅顏色鮮豔, 不過我都係喜歡你果set嘅藍... (係房熄咗燈, 有d romantic...)
而且#1 d線執得未夠整齊...

原帖由 happy_gemini 於 2009-7-13 10:45 發表

#1嘅顏色鮮豔, 不過我都係喜歡你果set嘅藍... (係房熄咗燈, 有d romantic...)
而且#1 d線執得未夠整齊...

我都係抄佢個idea