我鐘意powercolar 7990三風扇板
kimlam666 發表於 2013-8-21 13:27

其實我都冇咩點打機...而家分分鐘用張650都夠應付我玩果隻有突~~
同埋我都睇到有張七彩虹780好抵...$4500左右
唔打機又唔知買咁貴張DISPLAY做乜...
不過都喺PALIT 6804GB吸引...睇下幾時儲到錢而佢又未賣晒先入番張啦~

我剩上U,DISPLAY唔上水,好小打機,仲要兩張7850超到頂跑甜甜圈,都唔過80度,
+上我只可以裝一個280排: ...
kimlam666 發表於 2013-8-21 13:25

換個箱啦

回復  fatdumm

我唔鐘意N記....
我支持AMD
kimlam666 發表於 2013-8-21 13:25

我之前都喺..不過唔知點解我用MSI,SAPHHIRE , ASUS玩LOL都有問題..所以放棄

我之前都喺..不過唔知點解我用MSI,SAPHHIRE , ASUS玩LOL都有問題..所以放棄
fatdumm 發表於 21/8/2013 14:34

我選擇左放棄LOL

換個箱啦
fatdumm 發表於 21/8/2013 14:33

我唔鍾意機箱嗎....

其實我都冇咩點打機...而家分分鐘用張650都夠應付我玩果隻有突~~
同埋我都睇到有張七彩虹780好抵...$4500 ...
fatdumm 發表於 21/8/2013 14:33

當初我都想追DISPLAY,但出得太快,價又落得快,玩U唔同,3930K,980X到而家都仲有價,
6990果D黑哥連埋冷頭賣都唔洗$3000

我選擇左放棄LOL
kimlam666 發表於 2013-8-21 18:46

難得有個GAME我有興趣玩...如果唔喺要前買張咁貴DISPLAY CARD都唔知做乜...

當初我都想追DISPLAY,但出得太快,價又落得快,玩U唔同,3930K,980X到而家都仲有價,
6990果D黑哥 ...
kimlam666 發表於 2013-8-21 18:50

反而我既話DISPLAY一張真喺有排用都似...我玩既GAME要求咁低慢慢捱都得~

反而我既話DISPLAY一張真喺有排用都似...我玩既GAME要求咁低慢慢捱都得~
fatdumm 發表於 21/8/2013 20:14

所以我寧願買4~6隻SSD玩raid0,用I7-E,好過放係display度