原帖由 rence 於 2009-7-25 00:49 發表

590絕對吾易 + hdd...
1. 拆側板 x 2
2. 拆面板
3. hdd mount 拆8粒螺絲...

先至拉到個hdd mount 出黎...

但已經好過我之前那個機箱
1.面板拆唔到,只能拆側板
2.機箱大係大,但空間似乎不足(我唔係玩些什麼高級咭),想拆個hd或加個hd都俾d位頂位晒,想要換既話除非把顯咭等等都拆出黎先啦~這已經係一個最大既問題

幫朋友砌既……佢好憎LED FAN……所以玩野換把Wing12 & Silent 12 TC 比佢……..cm310散熱 ….
btw,箱係佢自己揀……事不關己*沾沾自喜
Then試吓用DFI d 入門版 mb…....岀E6300比佢玩順便比自己玩 ……偷雞摸頂…..4G開機…….冇時間入win玩 …..求其執完線就回家

報告完畢

原帖由 RX-8 於 25/7/2009 02:27 發表
新砌 CM335

http://i219.photobucket.com/albums/cc58/RRXX88/SANY0291-1 ...

紅色又..幾令仔WOR

原帖由 bolie 於 2009-7-25 11:51 發表

但已經好過我之前那個機箱
1.面板拆唔到,只能拆側板
2.機箱大係大,但空間似乎不足(我唔係玩些什麼高級咭),想拆個hd或加個hd都俾d位頂位晒,想要換既話除非把顯咭等等都拆出黎先啦~這已經係一個最大既問題

噤 CM case 一向都好夠深ge

原帖由 RX-8 於 25/7/2009 02:27 發表
新砌 CM335

http://i219.photobucket.com/albums/cc58/RRXX88/SANY0291-1 ...

8爺...紅色真係好令

感謝highflyer  CHING GE意見
今日OFF得閒,執線時順便噴油

原帖由 joe712 於 2009-7-25 21:30 發表

橙黑配搭有d 似某 x brand ge case...

原帖由 joe712 於 2009-7-25 21:30 發表

我好鐘意你個Fan Control呀~
請問邊度買架

初泥報到
CM600
simple is the best