想問下... 有冇人知 CM600 放唔放得落 4870 / 4890
就咁睇長度似乎得, 但計埋6pin 位又得唔得?...

原帖由 ~飛兒~ 於 2009-8-29 00:45 發表
想問下... 有冇人知 CM600 放唔放得落 4870 / 4890
就咁睇長度似乎得, 但計埋6pin 位又得唔得?...

今日買左600 !我個張系gtx275都要打側先放得到~我念都ok

原帖由 HEBEHEI 於 2009-8-29 22:52 發表

今日買左600 !我個張系gtx275都要打側先放得到~我念都ok

何謂打側

原帖由 ~飛兒~ 於 29-8-2009 23:03 發表

何謂打側

我都想問吓點打側???
整彎張卡???
600應該放到4890,
我用334都放到GTX285,仲有少少空位

原帖由 chunyin2003 於 2009-8-30 16:21 發表

我都想問吓點打側???
整彎張卡???
600應該放到4890,
我用334都放到GTX285,仲有少少空位

點解我咁問係因為我試過放 98gx2, 都只係岩岩夠, 長1mm
4890/4870 係短過 98gx2, 但 兩張個 6pin位都響後面, 變相長左

原帖由 ~飛兒~ 於 2009-8-30 20:07 發表

點解我咁問係因為我試過放 98gx2, 都只係岩岩夠, 長1mm
4890/4870 係短過 98gx2, 但 兩張個 6pin位都響後面, 變相長左

我個600放GTX275都冇問題..放心

原帖由 tommyyip1111 於 2009-8-30 20:23 發表

我個600放GTX275都冇問題..放心

岩岩搵到有 CM334
解決左卡長既問題

8爺可唔可以SHOW 下334/335 背板線既走位?
我見你D 線直接放入CD rom 架則邊個位
但係我試過整到塊則板"山"唔埋
高枱貴手教教路

RC 600 特別板!

原帖由 真501 於 2009-8-31 02:59 發表
RC 600 特別板!

http://i200.photobucket.com/albums/aa180/5 ...

側板好靚
自己開???

card reader隔離果2個制係fan ge on/off ?? 都係diy ga???