[同好會]GIGABYTE機箱

呢個機箱都用左大概兩年左右喇..(如果無記錯).當時係一位朋友送既.

個箱係GIGABYTE 3D Mercury 剛開賣大概3-4K左右吧..

不過價錢唔緊要.心態上有人送,幾錢都唔關自己事.

用左咁耐時間.機箱內一定有返咁上下垃圾要清一清啦..再加上早排買左D水冷野.

當時好想換其他機箱.不過心諗.換其他機箱咪晒左呢個箱.再加上無錢.所以先決意大改.

唔好意思各位師兄.小弟係玩水冷.呢區講機箱我諗唔關玩風定水掛.

我見呢到無咩人post GIGABYTE機箱.所以小弟只係post幾張機箱相片就算數.

希望各位師兄有用GIGABYTE機箱都一齊分享下自己既機箱..小弟先獻醜了.....醜!!!

PS:希望無post錯區.只係GIGABYTE機箱分享.並非水冷分享.因為水冷區小弟有更長進既分享了

原帖由 henry.1823 於 2009-9-6 22:10 發表

紅綠燈, 点解唔上紅下綠?

又唔喺要做交通灯。。。。

支持吓先.. 小弟用緊SETTO 1000

原帖由 kanduki 於 2009-8-3 20:05 發表
以前呢度做會員優惠入手的海神號
而家砌俾左細佬用緊

海神號真係心中的痛
機箱個螺絲位同HIS隻ICEQ個螺絲位差左少少
唔係話上唔到,但係會拉到塊鐵片行曬,用個夾一樣

硬上張卡出到畫面,但係硬解時就一片綠(個PLAYER畫面)
最後用索帶吊住

宜家轉用Xigmatek ,世界好美好

個DIY  好強勁

原帖由 outout 於 2009-8-19 14:22 發表
高登見過3D Mercury $990

而家隻野咁平架...嘿嘿

990價錢仲令

原帖由 bennywmy 於 2009-8-9 01:46 發表
1.8K 那裡買到場3D Mercury

無記錯既話.應該係高登見過....